“Môžeš stokrát spadnúť a byť zdolaný,
ale stokrát vstaneš a pôjdeš ďalej...”

Na dobrej vlne

18.3.2015

Liverpool sa v ostatných týždňoch vezie na dobrej vlne. Po ťažkom začiatku sezóny a príchode viacerých nových hráčov, sa karta obrátila. Liverpool síce stroskotal v Európskej lige na pôde Besiktasu, no v lige sa mu darí. V Premier League zvíťazil už v piatom zápase v rade. Naposledy sa to hráčom The Reds podarilo v nesmierne ťažkom zápase na ihrisku Swansea. O jediný gól sa postaral Jordan Henderson a na ihrisku strávil plných 90-minút aj náš Martin. Ten je v tejto sezóne neodmysliteľnou súčasťou základnej zostavy. 

 

A aj jeho výkony pomáhajú Liverpoolu k tomu, že sa postupne driape v tabuľke Premier League smerom nahor. Martin priznáva, že na ihrisku Swansea išlo o nesmierne ťažký zápas:

 

"Máme za sebou veľmi ťažký a dôležitý zápas a sme veľmi šťastní, že sa nám ho podarilo zvládnuť a získali sme dôležité body. Výkon v prvom polčase nebol optimálny a domáci si vypracovali šance a Simon nás vo viacerých prípadoch podržal. Ale v druhom polčase sme už na ihrisku dominovali. Som rád, že sa nám tiež podarilo udržať čisté konto už v šiestom zápase v rade na ihrisku súperov."

 

Martin však už pozerá dopredu, pretože Liverpool cez víkend narazí na Manchester United. A práve toto mužstvo je pred nimi v tabuľke Premier League. A to o dva body. Prípadné víťazstvo by znamenalo, že Liverpool by Manchester preskočil:

 

"Čaká nás teraz zápas s Manchestrom United. Keď ho zvládneme, v tabuľke ich môžeme preskočiť. Na zápas sa samozrejme dobre pripravíme a verím, že ho zvládneme."

 

No a do tretice čaká na Martina aj kvalifikačný zápas proti Luxembursku. Slovenská "Repre" to má veľmi dobre rozbehnuté, preto je veľmi dôležité, aby Slováci Luxembursko porazili. Martin ani nič iné nepripúšťa:

 

"Po zápase s United máme reprezentačnú prestávku, v ktorej sa stretneme s Luxemburskom. Verím, že v tomto zápase nadviažeme na výkony a výsledky, ktoré sme dosahovali v jesennej časti. Nebude to ľahký zápas, ale kvalita je na našej strane a verím, že to potvrdíme na ihrisku," zhodnotil Martin. 

 

Posledné zápasy
  • 03.05.
  • Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK
  • 3:0 k
  • 06.05.
  • Fenerbahçe SK - Bursaspor
  • 2:1
  • 10.05.
  • Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe SK
  • 3:2
Nasledujúce zápasy