“Môžeš stokrát spadnúť a byť zdolaný,
ale stokrát vstaneš a pôjdeš ďalej...”

Hráč roka!

5.2.2013

Martin prepísal históriu! Po štvrtýkrát sa stal najlepším futbalistom na Slovensku za rok 2012, čo sa dosiaľ ešte nikomu nepodarilo. Trikrát toto prestížne ocenenie od novinárov a trénerov získal Dušan Tittel. Martin ho teraz o jedno víťazstvo prekonal. Na druhom mieste sa v ankete umiestnil Marek Hamšík a na treťom Marek Sapara. Týmto triumfom zavŕšil Martin fantastický rok vo futbalovom, rovnako ako aj v osobnom živote. Veď sa mu podarilo nosiť kapitánsku pásku v reprezenatácii, v Liverpoole podpísal novú zmluvu a za ženu si vzal svoju dlhoročnú priateľku Barboru. A teraz k tomu pridal aj ocenenie od denníka Pravda a Slovenského futbalového zväzu, ktoré si nesmierne váži:

 

"Najmä prvá časť sezóny bola z mojej strany dobrá. Túto skutočnosť dokazuje aj fakt, že som získal titul najlepšieho hráča Liverpoolu. V kútiku duše som dúfal, žže uspejem opäť, ale konkurencia bola veľká a človek nikdy nevie. Som nesmierne šťastný a budem sa snažiť, aby mi do zbierky ešte pribudli aj ďalšie trofeje."

 

"Rád by som vstúpil medzi legendy, no verím, že som vo svojej kariére ešte nepovedal posledné slovo. Robím všetko preto, aby pribúdali aj ďalšie trofeje a najmä chcem, aby si ma zapamätali fanúšikovia."

 

"Mladí chalani sú čoraz drzejší a z roka na rok lepší. Nie je jednoduché držať s nimi krok, ale snažím sa."

 

"Je najmä na nich, či pretrhnú našu sériu. Majú to vo vlastných rukách. Verím, že sa niekto pridá ku mne a Marekovi už na budúci rok, pretože Slovensko má, či už doma, alebo v zahraničí, dostatok kvalitných hráčov. Samozrejme, bol by som najradšej, ak by som vyhral opäť ja, ale treba to vnímať realisticky. Som presvedčený, že na budúci rok tu bude s nami nejaká nová tvár," zhodnotil svoj úspech Martin.

 

"Chcel by som sa takisto poďakovať aj slovenským fanúšikom za ich podporu počas celého roka. Veľmi si ju vážim, napokon futbal hráme práve pre nich," dodal na záver Martin. 

 

Martinov úspech teší aj jeho manažéra Karol Csontá zo spoločnosti Stars and Friends. Ten veľmi dobre vie koľko driny a odriekania je za Martinovým úspechom:

 

"Martinov úspech ma veľmi teší a rád by som mu k nemu pogratuloval. Zaslúžil si ho, aj keď konkurencia bola naozaj veľká. Verím, že toto ocenenie ešte preňho nie je posledné. V tomto roku mu preto prajem pevné zdravie, nech mu je základom pri jeho ďalších výkonoch," povedal Karol Csontó.

Posledné zápasy
  • 03.05.
  • Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK
  • 3:0 k
  • 06.05.
  • Fenerbahçe SK - Bursaspor
  • 2:1
  • 10.05.
  • Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe SK
  • 3:2
Nasledujúce zápasy